Antena Căutare

O femeie din Dej risca sa ajunga dupa gratii pentru ca a furat doua conserve de alimente

Pentru doua conserve de alimente furate, o femeie din Dej risca sa ajunga dupa gratii.

Camerele de supraveghere ale unui magazin din oras au surprins-o pe doamna respectabila, imbracata bine, cu palarie pe cap, care parea ca-si face linistita cumparaturile. Femeia ia din raft o cutie de vopsea de par, se uita la ea, o intoarce pe toate partile, apoi o pune la loc.

Isi mai face putin curaj si actioneaza. Ia o conserva din stand si o baga in geanta. Nu a vazut-o nimeni, asa ca da sa plece. Dar se gandeste probabil ca ar fi pacat sa nu mai incerce o data, daca tot a scapat neprinsa, asa ca mai ia o conserva. O baga si pe aceasta fara jena in geanta.

Vrea sa mai fure un borcan, dar este intrerupta de o alta clienta, asa ca femeia pune borcanul la loc pe raft si pleaca foarte relaxata. A fost prinsa dupa scurt timp de politisti, care au identificat-o pe baza imaginilor. Femeia va fi acuzata de furt calificat.

Olanda vrea sa preia fraiele anchetei in cazul furtului tablourilor. Oficialii straini au cerut predarea celor trei susp... De maine, cresc amenzile pentru soferi. Vezi lista sanctiunilor si ce sume ai putea sa platesti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x