Antena Căutare

OMS, avertisment dur: "Focarele continuă să se răspândească! Nu ar trebui să ne aşteptăm să avem vaccinul prea curând"

Numărul de cazuri noi de COVID-19 este în scădere în unele zone ale Europei, inclusiv în Italia şi Spania, însă focarele continuă să se răspândească în Marea Britanie şi Turcia. În acest context, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) avertizează că pericolul nu a trecut, iar un posibil vaccin nu va exista în următorul an.

OMS, avertisment dur: "Focarele continuă să se răspândească! Nu ar trebui să ne aşteptăm să avem vaccinul prea curând"
Pandemie de coronavirus, avertisment OMS | Hepta

În ceea ce priveşte "epidemia la nivel mondial, 90 de procente din cazuri provin din Europa şi Statele Unite. Deci suntem siguri că nu vedem încă vârful", a declarat purtătoarea de cuvânt a OMS, doctor Margaret Harris, în cadrul unei informări de presă, la Geneva.

Citește și: „Starea de urgență trebuie prelungită! Să nu ne trezim că avem mii sau zeci de mii de morți!”. Raed Arafat, semnal de alarmă!

OMS susține că nu va exista vaccin împotriva Covid-19 în următorul an

În China, "cea mai mare ameninţare o reprezintă cazurile importate", a spus ea referindu-se la cele mai recente date.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aproape două milioane de cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în lume

La nivel global se înregistrează 1.803.488 cazuri confirmate de infecție cu coronavirus, din care 113.566 decese. Au fost raportate 73.794 cazuri noi, din care 5.316 decese.

Citește și: Un nou simptom al coronavirusului, semnalat de pacienții cu COVID-19!

Creșteri marcate ale numărului de cazuri au fost înregistrate în Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Spania, Franța, Iran, Turcia, Belgia, Olanda, Marea Britanie, Canada, Brazilia și Rusia.

Protest la Institutul Matei Balş. Cadrele medicale au cerut majorarea sporurilor având în vedere condițiile în care lucr... Rata criminalității în pandemie: scad infracțiunile, dar se înmulțesc cazurile de violență și abuzuri în familie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x