Antena Căutare

Operatoarea care a repezit-o pe Alexandra când a sunat la 112 NU a fost sancționată! STS: ”A respectat procedura!”

A trecut aproape o lună de zile de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă și a cerut disperată ajutor la 112, însă operatoarea care i-a preluat apelul nu a fost pedepsită. 

A trecut aproape o lună de zile de când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă și a cerut disperată ajutor la 112, însă operatoarea care i-a preluat apelul nu a fost pedepsită.

Confom Libertatea, operatoarea care i-a spus Alexandrei Măceanu: 'Cum crezi că te găsim dacă nu știi unde ești' nu a fost sancționată. Mai mult de atât, STS susține că femeia a procedat corect.

Citește și: Anchetatorii au găsit 30 de pachete cu oase, la Caracal! Ce arată ultimele rezultate

"Încă nu au fost sancționați operatorii care au vorbit cu Alexandra Legat de atitudinea celor de la 112 care au vorbit cu Alexandra, STS spune că “operatoarele au gestionat apelurile la numărul de urgență 112 conform prevederilor art. 2 din Metodologia privind cooperarea agențiilor specializate de intervenție în cazul urgențelor primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență și fac obiectul unui raport de analiză privind modul de operare”. Nicio sancțiune nu a fost aplicată încă", conform Libertatea.ro.

Citește și: Alexandra și Luiza trăiesc?! Dezvăluiri bombă din cazul Caracal

Citește continuarea articolului, aici!

Incident în Capitală - Oameni ai străzii au stropit cu adeziv un tânăr de 17 ani şi au vrut să-l incendieze... Caraş- Severin: Un tânăr şi-a împuşcat mortal fratele de 16 ani la o partidă de vânătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x