ORA DE VARĂ 2018. Ora 3 devine ora 4. Când se dă ceasul înainte?

Trecem la ora de vara 2018. Te-ai pregatit?

ORA DE VARĂ 2018. Trecem la ora de vară. Ora 3.00 va deveni ora 4.00. Iată când trebuie să îți potrivești ceasul.

ORA DE VARĂ 2018. Schimbarea orei se face întotdeauna în preajma echinocțiilor de toamnă și de primăvară, atunci când ziua este egală cu noaptea, și conversia se petrece întotdeauna într-o noapte de sâmbătă către duminică,s astfel încât să existe o zi de adaptare a organismului la noua oră.

ORA DE VARĂ 2018. Ora 3 devine ora 4.

Schimbarea orei se face cu o unitate orară egală cu 60 de minute, astfel încât, din punctul de vedere al minutelor și secundelor nu se modifică nimic. Pe data de 25 martie 2018, mai exact în seara de 24 spre 25 martie 2018, ceasurile vor fi date cu o oră înainte, prin urmare ora 3:00 va deveni ora 4:00. Cu alte cuvinte, vom dormi mai puțin cu o oră.

ORA DE VARĂ 2018. Ora 3 devine ora 4. De ce se schimbă ora?

Spunem ADIO trecerii la ora de vară și de iarnă? Parlamentul European a votat.

Scopul acestor schimbări este de a ne bucura de mai multă lumină naturală pe parcursul zilei. Totodată, acest obicei ajută la economisirea energiei electrice deoarece programul de lucru coincide mai mult cu ziua de lumină.

ORA DE VARĂ 2018. Ora 3 devine ora 4. Când s-a schimbat ora în Romania prima dată?

România a adoptat această reglementare pentru prima dată în anul 1917.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri