Căutare Live

Oraş înghiţit de un imens nor NEGRU, după un INCENDIU puternic la o rafinărie! Neglijenţa autorităţilor a dus la al DOILEA incident de acest fel în ultimele săptămâni

Un nor negru de fum a acoperit aseară sudul oraşului Ploieşti. Deşeuri periculoase, depozitate în apropierea fostei rafinării Astra, au luat foc. De-a lungul timpului, în zonă s-au format munţi de gunoaie, care se aprind periodic. De data aceasta, lângă rafinărie au luat foc resturi din plastic şi cauciuc.

nor negru in ploiesti

Un nor negru de fum a acoperit aseară sudul oraşului Ploieşti. Deşeuri periculoase, depozitate în apropierea fostei rafinării Astra, au luat foc. De-a lungul timpului, în zonă s-au format munţi de gunoaie, care se aprind periodic. De data aceasta, lângă rafinărie au luat foc resturi din plastic şi cauciuc.

Este pentru a doua oară când pompierii intervin acolo pentru a stinge un incendiu. În urmă cu câteva săptămâni au ars reziduuri petroliere.

Rafinăria Astra este închisă de mai bine de 10 ani dar zona nu a fost niciodată ecologizată corespunzător.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Ce se va întâmpla din acest an cu elevii SCUTIŢI de la ora de SPORT! Ministerul Educaţiei a făcut astăzi ANUNŢUL!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri