Antena Căutare

Orasul Sibiu a fost luminat de noile instalatii de Craciun

Si la Sibiu, pregatirile pentru sarbatorile de iarna sunt in toi. Primarul Klaus Iohanis a aprins beculetele de Craciun, in Piata Mare a orasului. Anul acesta, toate instalatiile sunt noi, iar atractia principala este o impresionanta copertina de lumini.

1.600 de stele stroboscop, 8 candelabre ornamentale, o instalatie de iluminat dinamic, 400 de globuri, 100 de stele decorative si 100 de sisteme triunghiulare cu led. Toate au transformat la fata Sibiul.

Atractia din Piata Mare este copertina luminoasa acoperita din noua mii de metri liniari de fir, iar in bradul de Craciun au fost instalate patru sute de globuri.

Este vorba de o perdea de lumini pe care o vom vedea imediat, sunt figurine noi care sunt amplasate pe stalpii de luminat si este un iluminat nou pe pomul de Craciun, dar si toata decoratia.

Sibienii se vor intoarce si in aceasta in Piata Mare, cand la ora 19 se va deschide Targul de Craciun. Restul arterelor din oras vor fi iluminate treptat, in urmatoarele zile.

Montarea bradul de Craciun a dat peste cap circulatia in Brasov... Porcii mistreti viziteaza zilnic un cartier rezidential din Bucuresti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x