Antena Căutare

Premierul Orban a izbucnit public: "Cineva vrea să crească numărul de cazuri în România!"

Premierul Ludovic Orban a izbucnit în direct, într-o declarație la un post tv, susținând că cineva vrea cu tot dinadinsul să crescă numărul de cazuri de coronaviurs în România, doar să se spună că Guvernul nu-și face treaba.

"Parcă cineva vrea să crească numărul de cazuri, parcă cineva vrea să arate că acest Guvern nu-și face treaba! Poate cineva să fie atât de cinic? Dacă există astfel de oameni, acești oameni nu-și iubesc țara", a spus premierul Orban.

Orban: Am fost făcuți zdrențe pentru măsurile de izolare și carantinare

"Noi am tratat cu maximă seriozitate această pandemie, încă dinainte de a avea primul caz în România. Vă aduceți aminte că am fost făcuți zdrențe pentru măsurile de izolare, de carantinare. Dacă nu luăm astfel de măsuri era dezastru în România. Gândiți-va că nouă, până în luna iunie ne-au intrat peste 1,7 milioane de oameni în țară.

A fost o perioada extrem de complicată, inclusiv în ceea ce privește găsirea specialiștilor, pentru că nu ne-am mai confruntat cu așa ceva. Deciziile au fost greu de luat!"
, a spus Ludovic Orban, la un post tv.

Citește și: De ce nu a dispărut coronavirusul, deși a venit căldura. Explicațiile unui epidemiolog: ”Nu e suficient, oamenii nu respectă măsurile de prevenție!”

Orban crede că legea carantinării nu e perfectă, dar este indispensabilă. în România

"L-am văzut pe domnul Cazanciuc care a criticat legea (privind carantină și izolarea - n.r). Legea care este în dezbatere în Senat este legea care a fost dezbătută în Camera Deputaților. În Camera Deputaților și- a pus amprenta majoritatea din Camera Deputaților, majoritatea PSD -Pro România -ALDE. Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid care au votat legea în formă în care a ieșit din Camera Deputaților", a declarat premierul Ludovic Orban.

Creșterea cazurilor de coronavirus aduce noi restricții pentru români. Țara care cere două teste negative făcute în ulti... Tânăr care nu purta corect masca de protecție, scos cu forța din metrou și încătușat. Cum justifică Jandarmeria interven...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x