Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Premierul Orban a izbucnit public: "Cineva vrea să crească numărul de cazuri în România!"

Premierul Ludovic Orban a izbucnit în direct, într-o declarație la un post tv, susținând că cineva vrea cu tot dinadinsul să crescă numărul de cazuri de coronaviurs în România, doar să se spună că Guvernul nu-și face treaba.

"Parcă cineva vrea să crească numărul de cazuri, parcă cineva vrea să arate că acest Guvern nu-și face treaba! Poate cineva să fie atât de cinic? Dacă există astfel de oameni, acești oameni nu-și iubesc țara", a spus premierul Orban.

Orban: Am fost făcuți zdrențe pentru măsurile de izolare și carantinare

"Noi am tratat cu maximă seriozitate această pandemie, încă dinainte de a avea primul caz în România. Vă aduceți aminte că am fost făcuți zdrențe pentru măsurile de izolare, de carantinare. Dacă nu luăm astfel de măsuri era dezastru în România. Gândiți-va că nouă, până în luna iunie ne-au intrat peste 1,7 milioane de oameni în țară.

A fost o perioada extrem de complicată, inclusiv în ceea ce privește găsirea specialiștilor, pentru că nu ne-am mai confruntat cu așa ceva. Deciziile au fost greu de luat!"
, a spus Ludovic Orban, la un post tv.

Citește și: De ce nu a dispărut coronavirusul, deși a venit căldura. Explicațiile unui epidemiolog: ”Nu e suficient, oamenii nu respectă măsurile de prevenție!”

Orban crede că legea carantinării nu e perfectă, dar este indispensabilă. în România

"L-am văzut pe domnul Cazanciuc care a criticat legea (privind carantină și izolarea - n.r). Legea care este în dezbatere în Senat este legea care a fost dezbătută în Camera Deputaților. În Camera Deputaților și- a pus amprenta majoritatea din Camera Deputaților, majoritatea PSD -Pro România -ALDE. Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid care au votat legea în formă în care a ieșit din Camera Deputaților", a declarat premierul Ludovic Orban.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro