Antena Căutare

Orele dedicate protectiei animalelor au fost introduse in unele scoli din Romania

Copiii vad zilnic animale abandonate, abuzate sau obligate sa traiacsa in circuri si gradini zoologice. Pentru a invata ce inseamna respectul pentru necuvantatoare, in unele scoli au fost introduse programe educationale care fac exact acest lucru.

In clasele primare, copii se formeaza si este bine sa aiba cunostinte despre faptul ca animalele trebuie sa se bucure de acelasi respect ca si oamenii. Programul este facultativ, nu toti copiii au acces la el si nu este nici constant. Daca ar deveni optional sau obligatoriu, mai multi copii ar avea acces la el si ar deveni mai responsabili.

Cei mici sunt invatati sa conceapa legi pentru protectia animalelor si sa creeze campanii pentru interzicerea folosirii animalelor salbatice in circuri, de exemplu. Exista chiar si un manual pentru orele de protectie a necuvantatoarelor.

Autismul exista! Aproape 30.000 de copiii sufera de aceasta boala, in Romania... Orele de matematica, un cosmar pentru elevii unei scoli din judetul Suceava...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x