Căutare Live

(P) Șeminee și sobe de la Nordica Extraflame, le găsești la Techstore!

Alegerea sursei de încălzire potrivite pentru casa ta poate fi dificilă dacă, fie nu știi pentru ce anume ți-o dorești, fie pur și simplu nu știi prea multe despre acest domeniu. Nu îți face griji, nu trebuie să fii expert. Astăzi, TechStore îți va prezenta produsele Nordica Extraflame și un ghid despre cum să decizi ce sursă de încălzire ți se potrivește.

Șeminee și sobe de la Nordica Extraflame, le găsești la Techstore!

Pentru ce îți trebuie mai exact ?

Așadar, prima întrebare pe care trebuie să ți-o pui atunci când alegi sursa de încălzire pentru casa ta, fie că este sobă, șemineu sau boiler este: Pentru ce ți-o dorești de fapt?

Vrei să încălzească o singură cameră? Sau vrei să o folosești ca încălzire, dar și pentru apă caldă ? Dacă vei alege șemineu ca formă de încălzire este perfect. De asemenea, este și o modalitate excelentă de a reduce costurile de încălzire, mai ales dacă folosești lemne, deoarece acestea sunt cele mai ieftine forme de combustibil.

De altfel, soba este și ea o variantă extraordinară de încălzire. Sobele sunt montate în perete, de exemplu în locul unde ar merge un șemineu. Sunt mai eficiente decât un șemineu. Sobele cu două fețe sunt proiectate pentru a împrăștia căldură în mai multe direcții. Este perfectă dacă ai mai multe camere sau o cameră mare pentru a o încălzi.

Boilerul este sursa care se folosește cel mai mult la apartamente. Este foarte important să verifici constant cazanul, deoarece o bună parte din căldura generată poate fi irosită dacă acesta nu funcționează corect. Chiar și în timpul perioadelor de nefuncționare (primăvara, vara), întreținerea este crucială și ajută la evitarea defecțiunilor mai mari ale sistemului. De asemenea, în timpul toamnei, trebuie să realizezi o curățare profesională.

Ce ar trebui să alegi: gaz, lemne, electric sau multicombustibil?

Acum este timpul să aruncăm o privire asupra diferitelor tipuri și să decidem. Ce fel de combustibil te avantajează?

O sursă de încălzire pe gaz este foarte fiabilă și va continua să furnizeze căldură casei tale în cazul unei întreruperi a curentului electric.

O sursă de încălzire pe lemne este cea mai ecologică opțiune și are potențialul de a produce căldură neutră din punct de vedere al carbonului. Sursa de încălzire pe lemne este ca mai ieftină, atât în ​​ceea ce privește costul inițial (de instalare), cât și în costurile care vin pe parcurs (încălzire).

O sursă de încălzire electrică este cea mai eficientă. Ușor de operat și, de asemenea, ieftine de instalat în comparație cu omologii lor. Sursele de încălzire electrice sunt ușor de curățat și prezintă un risc de incendiu foarte, foarte scăzut. Cu toate acestea, utilizarea energiei electrice înseamnă că acestea vor afecta facturile de energie și vor fi de neutilizat în timpul unei pene de curent.

O sursă de încălzire multicombustibil oferă cea mai mare flexibilitate cu capacitatea de a produce căldură dintr-o varietate de combustibili, cum ar fi lemnul, cărbunele și altele. Multitudinea de combustibili oferă un risc de incendiu puțin mai mic și poate fi amplasată în interior. Cu toate acestea, tind să fie mai scumpe și nu sunt la fel de ecologice ca alte surse de combustibil.

Așadar, dacă ai nevoie de sobă, șemineu sau boiler, TechStore îți oferă gama premium de la Nordica Extraflame!

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole
Halloween 2021. Tradiții, istorie, superstiții și curiozități despre sărbătoarea de pe 31 octombrie. Care e legenda dovl... (P) Florile potrivite pentru Halloween...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri