Antena Căutare

(P) Surprizele plăcute, pielea catifelată și corpul tonifiat au o singură adresă: The Clinique Herăstrău

Neatza cu Răzvan și Dani și clinica de beauty & health, The Clinique Herăstrău, vin cu o veste excelentă pentru doamnele, domnișoarele sau chiar pentru domnii interesați de îmbunătățirea aspectului fizic.

the clinique herastrau promo Galerie
Reducerile sunt valabile până pe 15 august | Profimedia

Clinicile de înfrumusețare sunt cel mai bun aliat în lupta cu centimetri în plus, dar și când vine vorba de un aspect sănătos și îngrijit al pielii iar acum, The Clinique Herăstrău vine cu oferte numai bune de luat în considerare.

Slăbim și ne tonifiem la standarde înalte, la prețuri mai mult decât atrăgătoare

Clinica oferă o serie de proceduri, de la epilarea definitivă sau scăderea în centimetri în jurul taliei, până la reducerea celulitei și netezirea pielii feței și a corpului.

Astfel, The Clinique Herăstrău vine cu o ofertă specială pentru telespectatorii Neatza, oferindu-le 2 coduri de reducere: NEATZA44 pentru 44% reducere la toate pachetele de epilare progresiv definitivă și NEATZA40 pentru 40% reducere la pachetele de tratamente corporale, pe care le poți folosi aici: https://theclinique.ro/shop/ . Oferta este valabilă până pe 15 august anul curent.

Citește și: The Clinique Herăstrău vine cu sfaturi salvatoare pentru centimetri în plus și coaja de portocală

The Clinique Herăstrău dispune de aparatură modernă care să nu impună mari restricții celor care optează pentru epilarea definitivă chiar și pe timpul verii.

Laserul de ultimă generație folosit de către specialiștii în beauty de la clinică poate fi folosit pe toate tipurile de piele, chiar și pe pielea foarte bronzată, fiind necesar un minimum de 6-8 ședințe, în funcție de zonă și de gen.

Foarte important de precizat este faptul că un astfel de tratament de beauty durează de la șase luni în sus, în funcție de corpul fiecărei persoane iar revenirea în cabinet pentru fiecare ședință este la 6-8 săptămâni, după care vor exista ședințe de întreținere, cam o dată la șase luni.

Ultrasunetele și radiofrecvența, aliații de seamă în programele personalizate

Alte proceduri sunt tratamentele corporale pe bază de ultrasunete și radiofrecvență sau criolipoliză unde sunt vizate celulita, laxitatea și țesutul adipos iar clinica se dedică să personalizeze programele în funcție de nevoile fiecăruia, oferind în mod gratuit un diagnostic în baza căruia se stabilește planul de tratament.

Atunci când vine vorba de reducerea rapidă a unor centimetri în plus, mai exact, 3-5 centimetri din talie sau de pe alte zone ale corpului, criolipoliza este răspunsul, mai ales că revenirea în clinică este la o distanță de 2 luni de la ședința anterioară. Combinată cu radiofrecvența, procedura dă rezultate chiar mai rapide, spun specialiștii clinicii.

O familie din Câmpulung a descoperit o viperă în mijlocul locuinței. Care este procedura în astfel de situații... Horoscop zilnic 10 august 2022. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x