Antena Căutare

The Clinique Herăstrău vine cu sfaturi salvatoare pentru centimetri în plus și coaja de portocală

Sezonul estival vine la pachet cu nevoia de o îngrijire aparte a corpului și a pielii. Cu toții admirăm o piele fină și bronzată, dar și un corp tonifiat și frumos.

femeie in costum de baie alb cu palarie mare pe cap Galerie
Sezonul estival vine la pachet cu nevoia de o îngrijire aparte a corpului și a pielii. Cu toții admirăm o piele fină și bronzată, dar și un corp tonifiat și frumos. | Profimediaimages.ro

Clinicile de înfrumusețare sunt cel mai bun aliat în lupta cu centimetri în plus, dar și când vine vorba de un aspect săntos și îngrijit al pielii.

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, ne sunt prezentate câteva sfaturi utile și proceduri care ne fac să zâmbim mulțumite când ne vedem în oglindă, dar și să așteptăm cu nerăbdare să purtăm costumul de baie.

The Clinique Herăstrău vine cu o serie de proceduri, de la epilarea definitivă sau scăderea în centimetri în jurul taliei până la reducerea celulitei și netezirea pielii feței și a corpului.

Specialiștii în frumusețe de la The Clinique Herăstrău sfătuiesc și pregătesc femeile pentru o vară fără complexe

Pentru început, problema care dă cea mai mare bătaie de cap femeilor este epilatul, așa că cei de la această clinică „au în meniu” aparatură modernă care să nu impună mari restricții celor care optează pentru epilarea definitivă chiar și pe timpul verii.

Așadar, laserul modern folosit de către specialiștii în beauty de la The Clinique Herăstrău poate fi folosit și pe pielea foarte bronzată. În plus, este necesar un minimum de ședințe, de cele mai multe ori, șase.

Foarte important de precizat este faptul că un astfel de tratament de beauty durează de la șase luni în sus, în funcție de corpul fiecărei persoane iar revenirea în cabinet pentru fiecare ședință este la 6-8 săptămâni, după care vor exista ședințe de întreținere, cam o dată la șase luni.

Citește și: Alimente care pot ajuta la reducerea celulitei. Află cum să scapi de aspectul nedorit al cojii de portocală de pe corp

Criolipoliza, „spaima” centimetrilor în plus

Alte proceduri sunt tratamentele corporale pe bază de ultrasunete și radiofrecvență sau criolipoliză unde sunt vizate celulita, laxitatea și țesutul adipos iar clinica se dedică să personalizeze programele în funcție de nevoile fiecăruia.

O veste bună este aceea că persoanele care au un grad redus de celulită pot opta concomitent pentru reducerea aspectului de portocală dar și pentru tonifiere, prin proceduri ce includ electrostimulare și radiofrecvență.

Iar când vine vorba de reducerea rapidă a unor centimetri în plus, mai exact, 3-5 centimetri din talie sau de pe alte zone ale corpului, criolipoliza este răspunsul, mai ales că revenirea în clinică este la o distanță de 2 luni de la ședința anterioară. Combinată cu radiofrecvență, procedura dă rezultate chiar mai rapide, spun specialiștii clinicii.

Totodată specialiștii ne recomandă ca în completarea tratamentelor efectuate în clinică să ne menținem un stil de viață bazat pe o alimentație potrivită, sport și hidratare corespunzătoare.

Ai reducere pentru tratamente corporale și epilare definitivă la The Clinique Herăstrău

Dacă ai curiozitatea să le încerci, poți folosi oferta specială pentru telespectatorii Neatza, care constă în DOUĂ CODURI DE DISCOUNT: Neatza44 pentru 44% reducere la pachetele de epilare progresiv definitiva și Neatza40 pentru reducere de 40% pentru toate pachetele de tratamente corporale. Oferta este valabilă până pe 15 august 2022.

Matinalii de la Neatza și-au luat partenerele la plajă. Cum au apărut Daliana Răducan și Gabriela Prisăcariu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x