Antena Căutare

Pacient alungat de medicul de familie pentru că tușea prea tare. Nici nu a vrut să-l consulte: „Și care e problema?”

Un bărbat a fost pur și simplu alungat de doctorul de familie pe motiv că tușea prea tare, după ce s-a prezentat la cabinet, cu programare, cerând un sfat medical pentru starea în care se află.

Pacient alungat de medicul de familie pentru că tușea prea tare. Nici nu a vrut să-l consulte: „Și care e problema?”
Pacient alungat de medicul de familie pentru că tușea prea tare | Pixabay

Fiica bărbatului de 54 de ani povestește că tatăl ei era răcit de mai multe zile și avea nevoie de un consult medical, așa că a sunat la cabinetul medicului de familie unde și-a făcut o programare.

Citește și: Mesajul unui medic român, după ce s-a vindecat de coronavirus: „A fost traumatizant, dar am învins! Din 20 aprilie încep serviciul!”

„Tatăl meu a fost nevoit să lucreze în aer liber acum aproximativ 2 săptămâni, întrucât aceasta este natura serviciului său. Pentru că a fost perioada cu temperaturi scăzute, a răcit destul de puternic. Repet, este doar o răceală întrucât nu are simptome aferente virusului actual, COVID. Cum toți sunt momentan sfătuiți să se trateze la domiciliu, asta a încercat și el pentru câteva zile, însă tot nu se simțea bine”, a povestit fiica lui Ioan H.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Ajuns la medicul de familie cu mască și mănuși pe mâini, a fost sfătuit (dacă pot folosi acest cuvânt care este prea blând pentru a descrie tonul doamnei doctor) să nu se apropie de dumneaei întrucât ea are familie. Într-adevăr, tata tușește foarte puternic, însă orice om care are o răceală puternică și nu COVID tușește și are nevoie de un consult. În fine, i-a fost înmânat concediul medical și a fost rugat să plece. Nu l-a ascultat la plămâni, nu a verificat dacă are febră și nu a prescris nicio rețetă”, a mai povestit fiica pacientului.

Citește și: Asistentă sărbătorită cu tort și baloane pe patul de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus! „Eroii îngenunchează, ei nu cad niciodată”

Contactată de bzi.ro, doctorița de familie a refuzat să intre în detalii despre acest caz.

„Dimpotrivă, i-am dat și concediu medical. Și care e problema? Dumneavoastră în ce calitate mă întrebați? Nu am ce să vorbesc cu voi prin telefon și nici nu facem o programare față în față. Voi lua legătura cu pacientul și voi vorbi direct cu el”, a spus medicul.

"Românii nu trebuie să se sperie. Sunt suficiente teste!" Nelu Tătaru spune că România are control asupra coro... Alte 360 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus. Bilanţul a ajuns la 4.417/ 182 de decese / 460 de persoane vi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x