Antena Căutare

Pacientă cărată în spate de fiica sa, după ce a stat o oră în mașină pentru că ministrul Sănătății se afla în spital! Cum a justificat incidentul Tătaru

Imagini scandaloase au fost surprinse la Rovinari, unde o pacientă în vârstă de 64 de ani a fost cărată în spate chiar de fiica ei, întrucât nu i s-a permis să o aducă cu mașina la spital, întrucât era în vizită ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. 

Astfel, ca să ajungă în spital, bătrâna, care avea un picior in gips, a fost dusă în spate mai bine de 500 de metri către în Unitatea de Primiri Urgențe.

VIDEO. Și-a cerut în căsătorie iubita, cu două zile înainte ca ea să moară. Mesajul lui, după decesul ei, este cutremurător. „Așa e când dragostea e adevărată”

Pacienta a fost nevoită să aştepte în maşină timp de o oră, în căldură, în apropierea Spitalului. Cele două fiice ale femeii susţin că reprezentanţii unităţii mediale le-au transmis că nu poate fi primită deoarece ministrul Sănătăţii se află în vizită.

Pentru că bătrânei i se făcuse deja rău, una dintre fiice a decis s-o transporte în spate.

A omorât-o COVID-19, în Alba Iulia, deși nu avea nicio altă boală! Medicii au fost uluiți când i-au văzut plămânii!

Întrebat despre acestă situație, ministrul Sănătății a declarat că este o greșeală care ține de managementul spitalului din Târgu-Jiu.

Pot transmite țânțarii coronavirusul? Insectele intră în contact cu sângele uman pe care îl pot transmite cu diferiți ag... Premierul Orban a dat ordinul: Trebuie să ne pregătim pentru o creștere uriașă a numărului de cazuri! Ministrul Sănătăți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x