Paginile de Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021. Printre ele, una dedicată mâncărurilor

Iată care sunt paginile de Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021. Printre ele, contul unei cântărețe celebre și al unui fotbalist, dar și o pagină dedicată mâncărurilor.

Paginile de pe Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021. Printre ele, o pagină dedicată mâncărurilor

Profimedia

Când vine vorba de Internet, un ocean de informații stă doar la un click distanță. Suntem prezenți la evenimente ținute la mii de kilometri depărtare de noi, chiar dacă nu ne aflăm fizic acolo. Internetul ne-a schimbat tuturor viața, iar rețelele de socializare tot apar și dispar. Sunt câteva platforme care au trecut însă testul timpului: Facebook, Instagram, YouTube.

Paginile de Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021. Printre ele, una dedicată mâncărurilor

Facebook, Instagram, YouTube au înregistrat o creștere a numărului de utilizatori în 2021, mai ales pentru că oamenii au fost obligați să rămână în case din cauza pandemiei. Iată care sunt paginile de pe Facebook cu cei mai mulți urmăritori, în 2021, așa cum se arată în acest articol.

8) Tasty

"Tasty" ține de portalul de știri Buzzfeed și a devenit la fel de faimos. Așa cum îi spune și numele, pe pagina de Facebook "Tasty" găsești tot ce ține de mâncare, în principal, și nu numai. Conținutul e divers, include gătit, articole de uz casnic, frumusețe și wellness. Fiecare dintre postări are un reach uriaș. Pagina, creată în 2015, are acum peste 105 de milioane de urmăritori.

7) Coca-Cola

Nu-i de mirare de ce Coca-Cola se află în acest top. Renumita băutură face parte din viața oamenilor de mult timp și a devenit favorită. Mai mult, a reușit să își mențină reputația de unul dintre cele mai superioare branduri de băuturi. Compania Coca-Cola a lansat pagina de Facebook în 2014 și o folosește pentru campaniile inovatoare. În câțiva ani, pagina a adunat un număr de fani de aproape 106 milioane.

6) Real Madrid C.F.

Real Madrid este un club de fotbal profesionist spaniol, unul dintre cele mai legendare cluburi din istoria jocului. Clubul a fost fondat în 1902 și, în primul secol de existență, foarte multe staruri internaționale au trecut pe acolo. Pagina de Facebook a clubului a fost creată în 2007, devenind acum una dintre cele mai urmărite. Are 111 milioane de urmăritori, iar conținutul este, în principal, axat cu informații despre club sau despre jucători și evenimentele din viața lor.

5) Shakira

Citește și
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. Prezentatorul TV a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de soția sa
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Motivul pentru care Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu a participat la petrecerea de botez a fratelui său
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Gina Pistol, mărturisiri cu lacrimi în ochi. Ce spune despre copilăria sa, dar și despre viața de mamă
Mai multe articole

Shakira nu mai are nevoie de introducere. Printre celelalte vedete pop de pe platforma de socializare, Shakira ia trofeul în 2021 pentru cea mai urmărită cântăreață de pe Facebook. Pagina ei a fost creată în 2007 și are peste 113 milioane de fani.

4) CGTN

CGTN, prescurtarea pentru China Global Network TV, este un canal internațional de știri TV cu sediul în Beijing, China. Se află sub controlul mass-mediei de stat chineze, al Televiziunii Centrale din China și al Departamentului de propagandă a Partidului Comunist Chinez. Unul dintre motivele popularității acestei pagini de pe Facebook ține de faptul că subiectele sunt redate în mai multe limbi străine. În al doilea rând, serviciul de știri abordează subiecte care nu sunt discutate în detaliu în știrile principale. Pagina de Facebook CGTN a fost creată în 2013, iar acum are un număr de peste 117 milioane.

3) Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este, fără îndoială, unul dintre cei mai iubiți sportivi din lume. Fanii lui aproape îl venerează. El este cea mai urmărită vedetă de fotbal nu numai pe Facebook, ci și pe Instagram. Fotbalistul portughez a depășit mai multe încercări când a fost copil, inclusiv probleme de sănătate și sărăcie, pentru a ajunge acolo unde se află astăzi. Numărul de adepți de pe pagina lui de Facebook, care a fost creată în 2009, este de aproape 150 de milioane.

2) Samsung

Samsung, gigantul tehnologic sud-coreean, reușește să se mențină printre favoriți prin inovarea tehnologiei an de an. Conglomeratul multinațional și-a luat numele de la sediul central din orașul Samsung din Seul, Coreea de Sud. Pagina Samsung de pe Facebook a fost creată în 2009 și este utilizată în principal pentru a promova produsele companiei cu campanii publicitare unice. Această pagină este una dintre cele mai urmărite pagini de pe Facebook în 2021, cu aproximativ 162 de milioane de urmăritori.

1) Facebook App

Cum e și firesc, poate, pagina "Facebook App" este cea mai urmărită în 2021. Facebook, creat de Mark Zuckerberg și prietenii lui de la Harvard, este o companie cu sediul în California.

Succesul acestui conglomerat multinațional, încă de la începuturi, l-a făcut pe Zuckerberg unul dintre cei mai bogați oameni din lume astăzi. Pagina oficială Facebook de pe platformă este utilizată în principal pentru promoții și pentru a împărtăși noile caracteristici. Această pagină a fost creată în 2007, iar numărul de urmăritori trece de 213 milioane.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri