Antena Căutare

Painea va avea minim 300 de grame de la 15 septembrie‎

In doua saptamani vom manca o paine mai grea. Agentia Nationala pentru Protectia Consumatorului a hotarat: nicio paine nu va mai putea cantari mai putin de trei sute de grame.

De la 15 septembrie, nu vom mai gasi in magazine paini mai mici de 300 de grame. Nicio paine sub aceasta greutate nu va mai putea fi vanduta.

Mai mult, brutariile nu mai au voie sa produca de capul lor nici paine mai mare de 300 de grame. Cresterea cantitatii va fi facuta doar din 100 in 100 de grame.

O veste buna pentru cumparatori, care de acum inainte nu vor mai putea fi pacaliti atat de usor. In plus, cumparatorii vor putea compara mai usor preturile din magazine diferite.

ANPC vrea sa elimine neregulile constatate la gramajul painilor. Mai exact, inspectorii au observat cum cantitatea trecuta pe eticheta era mai mare decat cea a painii pe care o cumparam in realitate.


Galati: Inca un deces din cauza infectiei intraspitalicesti... IMAGINI SOCANTE! Cluj-Napoca: Tanar batut cu bestialitate, dupa o sicana in trafic ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x