Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Cluj-Napoca: Tanar batut cu bestialitate, dupa o sicana in trafic ‎

Imagini socante in centrul orasului Cluj-Napoca. Un tanar a fost batut cu bestialitate de patru indivizi dupa un conflict in trafic. S-a intamplat in centrul orasului, sub ochii a zeci de trecatori. Nimeni n-a indraznit sa intervina. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

Cei doi tineri s-au sicanat in trafic cu alti patru indivizi, dupa care au parcat si au luat-o pe jos spre centrul orasului. Au fost ajunsi imediat din urma de rivalii din trafic. Unul dintre ei a reusit sa fuga si avand telefonul in mana, a sunat disperat la 112


Desi au trecut mai multe masini de politie pe langa ei, nimeni nu a interveni, astfel ca barbatii l-au lovit in continuare pana cand tanarul nu s-a mai miscat.

Raufacatorii s-au speriat abia dupa ce au azit sirenele de politie si prietenul victimeia venit sa acorde primul ajutor. La scurt timp, au aparut politistii si medicii.

Victima este in stare grava la spital, iar cei patru suspectui au fost identificati.

Painea va avea minim 300 de grame de la 15 septembrie‎... Traian Igas: In 2007-2008, angajatii in MAI au venit "printr-o usa laterala"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x