VIDEO! Până când mai ninge în România: Mașini înghițite de zăpadă, în Sibiu, din cauza viscolului. Oameni rămași blocați în autoturisme

 

Ninsorile abundente continuă să creeze probleme în țara noastră. Cinci persoane care se deplasau, miercuri, cu trei autoturisme pe un drum judeţean din Sibiu sunt blocate din cauza zăpezii viscolite şi nu mai pot înainta.

Mai multe utilaje intervin în zonă, informează news.ro. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a anunţat, miercuri, că Drumul Judeţean 106 T, Ocna Sibiului - Topârcea, este închis circulaţiei publice din cauza zăpezii viscolite.

Cinci persoane care se deplasau cu trei autoturisme sunt blocate şi nu mai pot înainta. În zonă se intervine cu mai multe utilaje.

Poliţiştii recomandă ruta ocolitoare Ocna - Loamneş - Alămor - Gusu - Ludoş - Topârcea.

De asemenea, potrivit Elenei Welter, este îngreunată circulaţia pe DJ 106 B, Ocna Sibiului - Şura Mică. Şi pe acest tronson se acţionează cu utilaje de deszăpezire.

Vremea în următoarele două săptămâni

Următoarele două săptămâni vor aduce vreme neprietenoasă, întrucât potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), temperaturile din termometre vor oscila de la o zi la alta. De asemenea, se vor semnala și precipitații sub formă de ninsoare în această perioadă, însă pe arii mai restrânse, îndeosebi în zonele înalte. În Capitală va mai ninge spre finalul săptămânii, iar stratul de zăpadă va ajunge la 10 centimeri. facebook whatsapp twitter pinterest