Antena Căutare

Pandemia nu-i sperie pe tineri. Peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporului

România nu conştientizează nicio secundă cât de important este să rămânem în casă. Numai seara trecută, peste o suta de oameni s-au adunat în parcarea din față Casei Poporului. Cu maşinile sau cu motocicletele, încărcaţi cu multă adrenalină, cu toţii erau pregătiţi pentru cursele ilegale. Distracţia a fost însă stricată de oamenii legii.

În timp ce situaţia în Italia pare scăpată de sub control, în România, coranavirusul nu îi ţine departe de obiceiurile lor pe tineri. Azi-noapte, în Capitală, peste 100 de împătimiţi de curse ilegale s-au strâns în parcarea din faţa Casei Poporului, în ciuda tuturor apelurilor lansate.

Deşi autorităţile le-au comunicat insistent oamenilor să stea acasă în aceste zile pentru sănătatea lor şi a celor din jur, în contextul pandemiei, peste o sută de oameni s-au adunat aici, în faţa Casei Poporului cu maşina sau motocicleta.

Noul coronavirus nu îi sperie deloc pe tinerii, încărcaţi de adrenalină. Ba mai mult, ei tratează superficial tot ceea ce se petrece în jurul lor.

"Am zis să ieşim câteva ore, să stăm puţin. Ce atât stat în casă, nu prea e ok, nu prea. Mai am şi eu nevoie să iau o gură de aer", spune unul dintre ei.

"Am mers cu maşina până aici, nu am stat, suntem izolaţi, nu e nimeni în jurul meu. Stăm în casă, toţi, deci nu am luat contact", spune unul dintre participanți.

Distracţia a fost în schimb stricată de oamenii legii. Zeci de echipaje de poliţie au ajuns în parcare, iar şoferii s-au ales cu avertismente. Poliţiştii au rămas acolo, întreaga noapte.

Decizie drastică! Într-un oraș din România grupurile mai mari de trei persoane nu au voie să staționeze pe stradă... S-au duelat cu sportivi cu COVID-19! 18 scrimeri români. Ana-Maria Brânză: ”Suntem toți teferi, dar trebuie să fac testu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x