Antena Căutare

Panică în Capitală! Circulația metrourilor, la un pas de a fi oprită din cauza unei inundații - VIDEO

Imagini incredibile la staţia de metrou Griviţa. Birourile angajaţilor au fost inundate complet după ce din tavan a inceput să curgă apa în cantităţi impresionante.

Inundație la metrou

Este vorba despre o țeavă de la RADET care s-a spart și toată această apă a ajuns în stația Grivița, însă cel mai grav este că apa ajuns în birouri, peste calculatoare și documente, iar după mai multe cercetări s-a aflat că o parte din apă s-a scurs și peste una din liniile de rulare, adică exact prin locul prin care vine metroul.

A fost la un pas să fie oprită circulația metroului, pentru că știm foarte bine, metrourile funcționează pe energie electrică și ar fi existat riscul unui dezastru dacă situația nu ar fi fost reglată.

Transportatorii anunţă că organizează un protest: Guvernul şi ASF trebuie să ne protejeze de numeroasele derapaje existe... Scene șocante în Iași! Un bărbat, împușcat din spate, pe stradă! Atacatorul a tras în zona inimii - VIDEO...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x