Antena Căutare

PANICĂ printre călători, după ce trenul ce mergea la Reșița a fost ATACAT!

Situaţie incredibilă între Timişoara şi Reşiţa! Zeci de călători au rămas paralizaţi de groază, după ce trenul în care se aflau a fost atacat, la câţiva kilometri de gară! Alarma s-a dat cu puţin înainte de ora 22.00.

Oamenii spun că numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit, după ce un proiectul a străpuns vagonul în care se aflau.

Poliţiştii spun că nu a fost vorba despre un glonţ, ci despre o alică, iar acum au început o anchetă in rem pentru distrugere.

Bubuitura puternică a semănat panică printre pasageri. De spaimă, o fată a rămas ghemuită până la destinaţie. Proiectilul a străpuns geamul şi peretele din placaj al vagonului.

Angajaţii căilor ferate spun că ar putea fi vorba de o răzbunare din partea localnicilor, după ce, accidental, un alt tren ar fi lovit un cal în urmă cu câteva zile.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Trenul a fost garat pe una dintre linii, unde a rămas până la sosirea criminaliştilor. Poliţiştii vor merge şi astăzi în zonă pentru a încerca să facă lumină în acest caz.

TAXA AUTO 2018. Șoferii trebuie să fie atenți la un DETALIU! Se întâmplă vineri... Te pregăteşti să pleci în concediu? Anunţ IMPORTANT de la MAE: S-a emis alertă privind riscul contractării unui virus le...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x