Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

PANICĂ printre călători, după ce trenul ce mergea la Reșița a fost ATACAT!

Situaţie incredibilă între Timişoara şi Reşiţa! Zeci de călători au rămas paralizaţi de groază, după ce trenul în care se aflau a fost atacat, la câţiva kilometri de gară! Alarma s-a dat cu puţin înainte de ora 22.00.

Oamenii spun că numai o minune a făcut ca nimeni să nu fie rănit, după ce un proiectul a străpuns vagonul în care se aflau.

Poliţiştii spun că nu a fost vorba despre un glonţ, ci despre o alică, iar acum au început o anchetă in rem pentru distrugere.

Bubuitura puternică a semănat panică printre pasageri. De spaimă, o fată a rămas ghemuită până la destinaţie. Proiectilul a străpuns geamul şi peretele din placaj al vagonului.

Angajaţii căilor ferate spun că ar putea fi vorba de o răzbunare din partea localnicilor, după ce, accidental, un alt tren ar fi lovit un cal în urmă cu câteva zile.

Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Trenul a fost garat pe una dintre linii, unde a rămas până la sosirea criminaliştilor. Poliţiştii vor merge şi astăzi în zonă pentru a încerca să facă lumină în acest caz.

Recomandari