Antena Căutare

TAXA AUTO 2018. Șoferii trebuie să fie atenți la un DETALIU! Se întâmplă vineri

Pe ultima sută de metri, mii de şoferi se înghesuie în faţa ghişeelor ANAF. Vor restituirea taxei auto şi mai au doar două zile la dispoziţie pentru a depune cererile. Nici statul nu se grăbeşte să le dea banii înapoi.

TAXA AUTO 2018. E forfotă mare la toate ghişeele Fiscului din ţara! Asta pentru că şoferii au lăsat pe ultima clipă depunerea cererilor de restituire a taxei auto. Iar acum, vrând-nevrând, trebuie să stea cu orele în picioare, până le vine rândul.

Mâine e ultima zi de depunere a cererilor, însă - pentru că e vineri - ghişeele se vor închide la ora 13.00.

TAXA AUTO 2018. Încă de la primele ore ale dimineţii, ieşenii s-au aşezat la coadă şi aşteaptă răbdători să le vină rândul. Îşi completează cererile unul pe spatele celuilalt, în timp ce înaintează spre ghişeu.

Pentru o maşină cu motor mediu, cu motor de 1,6 litri pe benzină, acest timbru de mediu a fost undeva între o mie de lei şi 1.700 de lei! La maşinile diesel a fost ceva mai mult, undeva între 1.800 şi 2.500 de lei.

TAXA AUTO 2018. Până la sfârşitul lunii trecute peste 29.000 de persoane au depus declaraţiile pentru restituirea taxei auto. Cei care nu au ajuns la sediul ANAF mai au doar mâine la dispoziţie. Însă, atenţie, vineri programul se va termina la ora 13.00.

Anunț de ULTIMĂ ORĂ: Peste 20.000 de locuri disponibile! Înscrierile încep vineri... PANICĂ printre călători, după ce trenul ce mergea la Reșița a fost ATACAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x