Antena Căutare

Panica printre parintii din Piatra Neamt: Mai multe eleve, acostate de persoane dubioase

Mai multe fetite din clasele I-IV de la doua scoli din Piatra Neamt s-au plans ca au fost acostate de persoane dubioase, cand ieseau de la cursuri. Initial, conducerile celor doua scoli nu au luat in serios incidentele. Asta pana cand pe fir a intrat si politia.

Desi parintii fetelor sunt ingrijorati, directorul uneia dintre scoli nu le impartaseste temerile. Ba chiar pune totul pe seama imaginatiei bogate a copiilor: “Copiii fabuleaza, ce vad pe la televizoare, si isi imagineaza ei dar noi maturii stim sa discernem ce este normal si stim sa luam masuri pentru siguranta copiilor”.

In acelasi timp, insa, parintii de la o alta scoala din Piatra Neamt s-au plans de acelasi lucru. O fetita de noua ani a ajuns speriata acasa, dupa ce un barbat a incercat s-o acosteze pe strada. Ar fi luat-o de dupa gat si ar fi invitat-o la film. Din fericire, bunica fetei a vazut totul si a intervenit la timp. Individul s-a speriat si a fugit. Si alte fete s-au plans ca au fost urmarite.

Inspectoratul scolar sustine ca are totul sub control. “Exista un program comun facut de noi cu inspectoratul de politie Neamt de protejare a copiilor, de asigurare a securitatii acestora, atat in incinta scolii cat si in afara acesteia”, a declarat inspectorul scolar general al ISJ Neamt.

Psihologii atrag atentia ca astfel de incidente le pot marca pe copile, pe termen lung.

Pe fir au intrat si politistii. Asta dupa ce au primit doua plangeri, din partea parintilor. Din primele cercetari, se pare ca ar fi vorba de doi agresori diferiti, unul de 33, altul de 39 de ani, ambii cu probleme psihice.

Un postas a furat pensiile tuturor batranilor dintr-un sat aradean... Un sibian a deschis o crescatoria de cerbi si caprioare, exemplare in valoare de mii de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x