Antena Căutare

Un sibian a deschis o crescatoria de cerbi si caprioare, exemplare in valoare de mii de euro

N-a vrut sa fie doar un simplu proprietar de ferma din Sibiu, la care creste tot felul de animale. A vrut ceva mai mult de atat. Asa se face ca Ilie Stoica n-a stat mult pe ganduri si a adus la crescatorie cerbi si caprioare sa-si castige un cerc de turisti si sa-si dezvolte o afacere. Acum, animalele sunt un adevarat motiv de mandrie in toata Poiana Neamtului si nu-i mai vine sa le vanda cand turistii se-ngramadesc la pensiunea lui.

Din cei 21 de cerbi si caprioare de la ferma familiei Stoica, masculul Villy, in varsta de cinci ani, valoreaza cel mai mult. Proprietarul este sigur ca l-ar putea vinde cu peste 1.000 de euro.

“Este primul mascul care s-a nascut la mine aici, dupa transportul din Germania. Este foarte cuminte cu copiii, se joaca cu ei”, a declarat Ilie Stoica, proprietarul crescatoriei de cerbi.

Ilie Stoica avea deja o ferma in care crestea de toate, dar a-a gandit insa sa faca ceva special. Acum sase ani a adus cinci caprioare si un cerb, iar turistii. au venit si ei. Mai exact, cine ajunge o data in pensiunea din Poiana Neamtului se intoarce si a doua oara.

De sase ani, se tot nasc pui. Toti sanatosi si frumosi. In total, acum, sunt 21 de cerbi si caprioare. Pe timp de iarna sunt hraniti cu fan, pe timp de vara cu iarba. Ca desert, in fiecare zi, porumbul este nelipsit.

Desi omul spune ca nu se poate vorbi deocamdata despre o afacere profitabila, multumirea este mare. Si a lui, si a turistilor.

Panica printre parintii din Piatra Neamt: Mai multe eleve, acostate de persoane dubioase... Primul deces din cauza gripei: O femeie de 55 de ani, rapusa in urma unor complicatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x