Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Papa Francisc, gest neașteptat în fața Palatului Cotroceni. Tinerii care îl așteptau și-au făcut selfie-uri cu Sfântul Părinte

Papa Francisc i-a salutat pe oamenii care îl aşteptau în curtea Palatului Cotroceni, dând mâna cu ei şi făcând chiar fotografii cu unii dintre aceştia. El a fost aplaudat, oamenii scandând "Vivat Papa".

Papa Francisc i-a salutat pe oamenii care îl aşteptau în curtea Palatului Cotroceni, dând mâna cu ei şi făcând chiar fotografii cu unii dintre aceştia. El a fost aplaudat, oamenii scandând „Vivat Papa”.

La plecarea de la Palatul Cotroceni, Papa Francisc a coborât din maşina pentru a-i saluta pe oamenii care îl aşteptau în curte, fluturând steguleţe tricolore.

El a dat mâna cu mai multe persoane, făcând chiar fotografii cu unele dintre acestea, şi i-a mângâiat pe cap pe câţiva copii care se aflau acolo.

CITEȘTE ȘI: Copilul în scaun cu rotile binecuvântat de Papa Francisc, declarații emoționante despre momentul întâlnirii: „M-am bucurat foarte mult”

Papa Francisc a fost aplaudat de cei prezenţi în curtea Palatului Cotroceni, oamenii scandând „Vivat Papa”. Ulterior, Suveranul Pontif s-a urcat din nou în maşină şi a plecat.

Următorul moment al vizitei sale va avea loc la Palatul Patriarhiei.

CITEȘTE ȘI: Primul discurs al Papei Francisc în România. Cum i s-a adresat Suveranul Pontif Patriarhului Daniel

Recomandari