Antena Căutare

Paradă de maşini de lux la sfinţirea unei Biserici: Preoții și arhiepiscopii s-au întrecut în bolizi scumpi: „Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti"

Apariţia mai multor preoţi şi arhiepiscopi în maşini de lux la sfinţirea unei biserici din judeţul Suceava a stârnit indignarea enoriaşilor care au avut impresia că se află la o nuntă cu manelişti.

Trei Înalţi Prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române au reuşit să-i lase cu gurile căscate pe enoriaşii prezenţi la sfinţirea unei biserici din comuna suceveană Baia! Şi asta pentru că preoţii au venit la slujbă la bordul unor limuzine de lux, care au atras imediat atenţia oamenilor, care nu s-au putut abţine să nu le filmeze. Colega mea, Gabriela Mladin, ne spune mai multe despre acest subiect

ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de târnosire de la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva", din comuna Baia, judeţul Suceava. Aceştia au ajuns la poarta lăcaşului de cult cu două autoturisme de lux, stârnind indignarea localnicilor.

Duminică, 17 iunie 2018, Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva" din comuna Baia, judeţul Suceava, a fost sfinţită în prezenţa unor importanţi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Printre cei mai importanţi oameni ce au donat bani pentru ridicarea lăcaşului de cult se numără şi omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani şi pentru ridicarea catedralelor din Suceava şi Fălticeni.

Slujba de târnosire a fost oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, şi PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atenţia localnicilor, care s-au arătat indignaţi de faptul că preoţii s-au deplasat la Baia cu maşini extrem de scumpe.

„Dumnezeu să mă ierte, dar ce maşini au popii, parcã au muncit pe şantier în străinătate. Mi-e ruşine de neruşinarea lor", au comentat localnicii.

„Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti. Strigător la cer".

Meghan Markle, imagini cu aceasta înainte de a deveni cunoscută... N-ai cum să nu plângi! Au fost abandonaţi, după naştere, într-un orfelinat şi şi-au cunoscut părinții, pentru prima dată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x