Antena Căutare

Meghan Markle, imagini cu aceasta înainte de a deveni cunoscută

Frumoasa Meghan Markle nu a fost mereu o doamna elegantă si rafinata care starneste admiratia oricui de fiacre data cand apare in public. Pe cand era mica, Meghan, arata ca orice copil de varsta ei si nimic nu parea sa duca cu gandul la o cariera de succes si mai apoi o viata de printesa.

Frumoasa Meghan Markle nu a fost mereu o doamnă elegantă și rafinată care stârnește admirația oricui de fiacre dată când apare în public. Pe când era mică, Meghan, arăta ca orice copil de vârsta ei și nimic nu părea să ducă cu gândul la o carieră de succes și mai apoi o viață de prințesă.

Într-o reclamă la detergent de vase din 1993 o putem vedea pe actuala Ducesă de Sussex fără ținutele ragală, fără imagiea de actriță celebră. În această înregistrare Meghan avea doar 11 ani, părul brunet și creț, strungăreață și multă carismă. Se pare că acesta a știut de mică faptul că cel mai bine i s-ar potrivi o carieră de actriță.

Meghan Markle, imagini cu aceasta înainte de a deveni cunoscută

Iată cum a evoluat micuța Meghan Markle într-o femeie puternică, o actiță de succes și a ajuns să-i cucerească inima Prințului Harry dar și a milioane de oameni.

Meghan Markle, imagini cu aceasta înainte de a deveni cunoscută

Două cutremure s-au produs în România, în interval de câteva ore! Un seism puternic a lovit Japonia, unde au murit trei ... Paradă de maşini de lux la sfinţirea unei Biserici: Preoții și arhiepiscopii s-au întrecut în bolizi scumpi: „Am crezut ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x