Antena Căutare

Părintele Arsenie Papacioc a rostit cele mai puternice cuvinte către divinitate. Ruga care îți va schimba viața

Părintele Papacioc, prin cuvintele sale tainice, ne ajută să înțelegem mai bine rânduielile vieții! Rugăciunile lui și sfaturile despre puterea divină îți pot schimba viața în momentele dificile.

Părintele Papacioc, prin cuvintele sale tainice, ne ajută să înțelegem mai bine rânduielile vieții! Rugăciunile lui și sfaturile despre puterea divină îți pot schimba viața în momentele dificile.

Este important să te rogi în fiecare zi, indiferent dacă alegi o rugăciune sau îți exprimi gândurile de iertare și mântuire, este sfatul părintelui Papacioc.

„Te mărturisești incomplet cu câte din astea faci: judeci, vorbești de rău, și ele se înregistrează toate.

E ușor să spui: “Uite ce a făcut!”, dar tu nu știi de ce a făcut și nici nu-i cunoști întoarcerea lui cu lacrimi. Și nu auziți că-i mai iubit de Dumnezeu, dacă se întoarce, decât cel care nu a căzut?

Și ce te faci tu? Pentru că s-a creat un obicei, și asta-i prost, să se vorbească cu ușurință de rău de altul: “Da’ ce, numai eu vorbesc? Da’ ce, nu merită? Da’ ce, nu văd eu ce face?” Vreți să biruiți: smeriți-vă și nu judecați pe nimeni. Pentru că în felul acesta veți fi liberi. Altfel nu", scria părintele Papacioc în scrierile sale.

"…dacă nu te răzbuni, Dumnezeu rămâne dator la tine”

"Mântuitorul spune: “Iubiți pe vrăjmași”, pe cel care-ți face rău. Cum e vorba: “Mi-a zis, și i-am zis, și am să-i zic!” Nu numai că nu-l ierți, dar te gândești la o răzbunare față de el. Vreți răzbunare?

Vă învăț eu: să-l iubiți și să-l pomeniți la rugăciune. Pentru că, dacă te răzbuni, rămâi dator la Dumnezeu. Dacă nu te răzbuni, rămâne Dumnezeu dator la tine, și e mai bine așa, că spune și Scriptura: “Răzbunarea e a Mea”, mai spunea părintele în una din cărțile sale.

Ajutor social 2019. Ce este alocația pentru susținerea familiei și câți bani se acordă în acest an... Imagini șocante la Galați! Bătrân tâlhărit în scara blocului de un recidivist! L-a lovit cu pumnii în cap până l-a umplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x