Antena Căutare

Părinţii fac legea în parcuri. Şi-au lăsat copiii să dea năvală în locuri de joacă deşi acestea sunt încă închise

Locurile de joacă sunt închise. doar pe hârtie. În realitate, părinţii fac legea. Vremea frumoasă şi energia copiilor îi înduplecă, aşa că, în multe parcuri, benzile de delimitare sunt ori rupte, ori inexistente. Doar la apariţia poliţiştilor locali, regulile sunt respectate. Medicii transmit că locurile de joacă ar putea fi redeschise. Pericolul e acelaşi ca la terase.

Așa arătau - la orele prânzului- locurile de joacă din parcul Cișmigiu din Capitală. Pe tobogoane, în leagăne sau carusel, copii de toate vârstele se bucură de joacă. Toţi, sub supravegherea părinţilor sau bunicilor, care încalcă cu bună ştiinţă regulile impuse de starea de alertă.

Citește și:

Raed Arafat a dezvăluit motivul real al creșterii numărului de cazuri: "Acum sunt zile cruciale. Weekend-urile au devenit un mare risc"

Cum zonele interzise nu sunt supravegheate mereu, părinţii fac singuri legea. Benzi de delimitare mai sunt doar în unele locuri de joacă. Şi acelea sunt ori rupte, ori ocolite.

Primăriile spun că nu au suficienți paznici sau polițiști locali care să stea permanent în zonele interzise. Iar medicii transmit un semnal de încurajare.

Totuşi, ministrul Sănătăţii spune că va lua în calcul redeschiderea locurilor de joacă abia atunci când numărul de infectări va ajunge pe o pantă descendentă.

Pompierii au găsit un carnagiu la Constanța! Capul tinerei era strivit în mașină: Prietena ei ar fi apăsat butonul de de... OMS vorbește despre o nouă perioadă de carantină la nivel mondial! România, înconjurată de focare de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x