Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Părinții lui Iulian Alexandru Bițică, chemați să identifice trupul băiețelului găsit mort în bazinul de deșeuri de la Pecineaga

Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani din judeţul Constanţa, dispărut la sfârşitul săptămânii trecute, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare al unor ferme de porci. Părinții au fost chemați să identifice trupul neînsuflețit al copilului.

Iulian Alexandru Bițică a fost găsit mort

Potrivit anehetatorilor, băiatul de opt ani din Pecineaga, dispărut la sfârşitul săptămnânii trecute, din faţa casei, a fost găsit vineri dimineaţa într-un bazin de colectare care al unor ferme de porci din zona respectivă. Timp de mai multe zile, cu ajutorul reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, două bazine de colectare au fost golite pentru a se vedea dacă băiatul dispărut este acolo.

Trupul său va fi dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului. Anchetatoriii continuă cercetările în acest caz.

Citește și:

Tragedie la Pecineaga! Iulian Alexandru Bițică, băiețelul de opt ani dispărut din curtea casei, a fost găsit mort

Iulian Alexandru Bițică dispăruse de acasă pe 2 noiembrie

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Pecineaga au fost sesizaţi sâmbătă, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Iulian Alexandru Biţică, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Băiatul a dispărut în jurul orei 15, din faţa locuinţei unde se afla la joacă.

„Forţele de ordine implicate au verificat toate terenurile extravilane, au verificat imobilele persoanelor cunoscute de minor, dar şi clădiri dezafectate/părăsite/în construcţie. S-au efectuat căutări în localităţile adiacente (Arsa, Dulceşti, Moşneni, Vânători, Tătaru). Au fost folosiţi 3 câini de urmă, atât în fază iniţială de cercetare la faţa locului, cât şi ulterior, la verificările în teren care au vizat eventuale trasee parcurse de minor. Au fost folosite camerele de termoviziune ale Gărzii de Coastă”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro