Antena Căutare

Parintii sunt nemultumiti de amanarea noului an scolar

Amanarea noului an scolar starneste reactii nu tocmai placute in randul parintilor. Multi dintre ei si-au facut planuri in functie de data la care stiau ca vor incepe cursurile, iar acum programul le este dat peste cap.

Foarte multi parinti si-au luat concediu pentru a fi alaturi de copiii lor in prima zi de scoala, dar si pentru a avea timp de pregatiri. Acum, intarzierea de o saptamana ii incurca rau, mai ales ca decizia a fost anuntata atat de tarziu.

"Ne-am planuit concediul in functie de vacanta copilului, acum totul s-a dat peste cap. Ne-a luat prin surprindere pentru ca deja ne pregateam sa facem ultimele cumparaturi", spun parintii.

In Cluj insa, la scolile private, nici vorba de agitatie. Toate au mers ca pe roate. Pentru 500 de elevi, astazi a fost prima zi de scoala.

In ultima vreme, tot mai multi parinti isi dau copiii la scoli private, acreditate Cambridge. Doar la o scoala privata din Cluj, numarul elevilor s-a dublat in ultimii doi ani, iar copii din 25 de tari invata acum cot la cot cu romanii.

Sambata, premierul Victor Ponta i-a propus ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca scoala sa inceapa pe 17 septembrie, deoarece multe institutii nu sunt inca pregatite sa-si primeasca elevii. Astfel, Ecaterina Andronescu a decis ca festivitatile sa aiba loc vineri, 15 septembrie, iar orele sa inceapa de luni, 17 septembrie.

FOTO: Intact Images

Autorul masacrului de la Perla: "O sa ma revansez fata de victimele mele"... Casa de piatra, munte de bani: Elena Basescu a adunat 500.000 de euro la nunta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x