Paște 2018. Ne pregătim casele și grădinile de sărbătoare

 
+11 click pentru
galerie

Paște 2018. Pe lângă curățenia generală de Paște sau înnoirea garderobei noastre, casele și grădinile se pregătesc, de asemenea, de cea mai importantă sărbătoare a creștinătății.

Fie că locuiești la casă, fie într-un apartament, decorațiunile de Paște sunt, anul acesta, un must-have în România. Poți alege să cumperi decorațiunile interioare și exterioare sau să le faci chiar tu, fără prea efort. Iată câteva idei care te vor inspira cu siguranță.

1. Împodobește-ți casa și grădina cu ghirlande colorate

    

O idee perfectă de Paște ar fi ghirlandele frumos colorate. Le poți agăța la ușa case, dacă locuiești la curte, sau în apartament. Confecționate din materiale rezistente, aceste ghirlande sunt de mare efect în ochii privitorului. 

2. Ouă gigant sau iepurași de Paști 

    

În ce privește decorațiunile, să nu uităm de celebrele simboluri ale Paștelui în România și nu numai: tradiționalele ouă și iepurași de Paști.

    

Aceste ouă pot fi confectionate din cauciuc, din lemn sau din plastic, iar apoi pot fi vopsite folosind culorile preferate. Pentru a realiza iepurasii, puteți folosi baloane pe care să le umpleți cu făină, după care le puteți da forma dorită. Folosiți carioci pentru a desena chipul iepurașilor. Atât casele cât și grădinile pot fi împodobite cu aceste decorațiuni tematice.

3. Coșulețe decorative

        

Coșulețele decorative pot fi împodobite cu flori de primăvară, viu colorate. Alături de ele, adaugați iarbă decorativă și ouă colorate. Realizați mânerele coșurilor din sârmă și nuiele pentru un plus de rezistență.

        

Îl puteți agăța de ușa casei sau în diferite coluri ale grădinii. De asemenea, plantele de apartament pot fi împodobite cu ouă sau ale figurine de Paști.  

        .

        

Rudele, prietenii, vecinii, toți vor fi impresionați de modul în care v-ați pregătit casele și grădinile de sărbătoare! Au mai rămas bucatele pentru masa de Paște, dar ală e un articol separat! :) 

Paște 2018. În prezent, anul 2018. Paștele catolic și Paștile ortodox sunt celebrate în 2018, la o săptămâna distanță. Paștele catolic va cădea duminică, 1 aprilie 2018.

Paște 2018 | Lumină din lumină în România și în lume | Antena 1 și a1.ro

sursă foto: ofdesign.netfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI