Căutare Live

Patronii teraselor respectă regulile doar cât timp sunt controlaţi. Ce se întrâmplă într-un local, după plecarea polițiștilor - Video

Patronii teraselor mimează respectarea regulilor, atâta timp cât sunt controlaţi. Iar poliţiştii fac muncă în zadar. Premierul arată cu degetul chiar spre cei care ar trebui să aplice legea şi spune că patronii teraselor primesc ponturi despre când vor fi controlaţi chiar de la echipele din teren.

Aşa arată o nuntă în plină stare de alertă. 80 de nuntaşi din Potcoava, judeţul Olt, au uitat de restricţii, deşi în mod normal, nu puteau participa mai mult de 50 de persoane la eveniment. Polițiștii i-au amendat cu peste 120.000 de lei, atât pe organizatori, cât și pe cei care au mers să se distreze.

Acuzații grave. Patronii de terase ar fi anunțați înainte că vor fi controlați

În alte zone, poliţiştii nu prea au avut spor la vânat nereguli, iar controalele de la terase şi cluburi au fost un eşec.

"Avem imagini, avem semnale clare, avem sesizări din partea clienților că nu se respectă regula, că atunci când veneau controalele toată lumea respecta regulile. E clar că au avut ponturi din echipele de control", spune Ludovic Orban, premierul României.

Citește și:

Premierul Orban, noi declarații despre creșterea alarmantă a cazurilor de coronavirus: ”Pregătim noi măsuri, nu vrem noi restricții!”

În ciuda neregulilor, pe litoral unde au fost decsoperite cele mai multe probleme, nu vor fi luate măsuri speciale. Cea mai mare sancţiune pe care o pot primi patronii cluburilor şi teraselor este suspendarea autorizaţiilor de funcţionare.

Restaurantele rămân închise în România

Situaţia rămâne neschimbată şi în cazul restaurantelor: nu se vor deschide. Ministrul de Interne spune că o relaxare a măsurilor în acest moment s-ar putea întoarce împotriva lor.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Restaurantele vor rămâne închise. Ministrul Economiei a precizat o posibilă dată limită pentru ridicarea restricției...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri