Antena Căutare

Patronul firmei Arctic, Mustafa Vehbi Koc, a murit în urma unui infarct!

Mustafa Vehbi Koc, patronal firmei Arctic, a murit joi, în urma unui infarct suferit acasă, informează managerul Spitalului American din Istanbul.

Mustafa Vehbi Koc, patronal firmei Arctic, a murit joi, în urma unui infarct suferit acasă, informează managerul Spitalului American din Istanbul.

Mustafa Vehbi Koc, președintele grupului Koc, care deținea mai multe companii, printre care și Artic, s-a stins din viață joi dimineață, după ce a suferit un infarct în jurul orei 7.00, iar medicii au încercat să-l salveze timp de patru ore.

Acesta era fiul mai mare al miliardarului Mustafa Rahmi Koc şi preluase din 2003 preşedinţia board-ului grupului Koc Holding. Potrivit revistei Forbes, el avea o avere de 1,05 miliarde de dolari. Conglomeratul deţinea companii din domenii diverse, precum energie, automobile, tehnologie, retail, agricultură, turism sau finanţe.

Mustafa Vehbi Koc era căsătorit, avea doi copii şi trăia la Istanbul.

Sursa: Gândul

E ALERTĂ în România! Un parazit a ajuns la noi în ţară! Tone de PEŞTE sunt infestate... A fost lansată o nouă provocare! Zeci de tineri vor porni într-o călătorie a cunoaşterii, în limba engleză...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x