Antena Căutare

Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara a fost reținut. Trei persoane, între care doi copii, au murit 

Patronul firmei care a efectuat deratizările în cele două imobile din Timișoara, unde trei persoane, între care doi copii, au murit, iar alte 17 au ajuns la spital, a fost reținut, marți dimineață, de procurori. 

Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara a fost reținut. Trei persoane, între care doi copii, au murit 
Patronul firmei de dezinsecție din Timișoara a fost reținut

Într-unul dintre imobile, situat pe strada Mioriței, în decurs de câteva zile, au murit un copil de doar trei ani, un bebeluș și mama acestuia. De asemenea, alți 12 adulți și 8 copii sunt spitalizați.

Stare de urgență în Timișoara! Cel puțin trei morți după o acțiune de dezinsecție în bloc: Un bebeluș de zece zile, printre victime

Lucrările de dezinsecție au fost efectuate de asociatul firmei Bistim Dera SRL D, Ioan Sorin Buță. Acesta a fost audiat sub acuzațiile de omor din culpă și vătămare corporală, fiind reținut, în această dimineață, pentru 24 de ore, potrivit pressalert.ro.

În jur de 30 de locatari ai unui al doilea bloc de locuințe din oraș au fost evacuați, luni seara, de autorități. Imobilul este situat pe strada Vaida Voievod.

Încă un bloc din Timișoara a fost evacuat de către autorități. „A intrat panica în oameni”

Potrivit reprezentanților ISU Timiș, măsura de evacuare completă a blocului de a fost luată preventiv, pentru măsurători care să identifice nivelul de substanțe periculoase.

„În urma identificării unui singur apartament, care a efectuat aceeași operațiune de dezinsecție și deratizare cu aceeași firmă, s-a dispus evacuarea completă a blocului, ca măsură preventivă”, a anunțat ISU Timiș.

Ușa apartamentului în care s-a făcut deratizarea a fost sigilată cu bandă adezivă, iar cei 31 de locatari ai blocului au fost evacuați, fiind transportați spre spații de cazare puse la dispoziție de municipalitate.

Râde și timpul de noi! La 40 de ani distanță mai avem nevoie de încă zece ani să construim o magistrală!... Parchetul ICCJ - Percheziţii în Bucureşti şi în Ilfov vizând un fost funcţionar public, într-un dosar referitor la angaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x