Antena Căutare

Aproape îl ajung pe Einstein! Patru eleve din Galați, mai deștepte decât 98% din populația lumii! Ce detaliu i-a uimit pe profesori

Patru eleve din Galați tocmai au fost recunoscute ca fiind printre cele mai inteligente persoane din lume, cu un IQ mai mare decât 98% din populație!

Aproape îl ajung pe Einstein! Patru eleve din Galați, mai deștepte decât 98% din populația lumii! Ce detaliu i-a uimit pe profesori
Patru eleve din Galați, mai deștepte decât 98% din populația lumii!

Toţi tinerii sunt speciali, dar fiecare are talentul său. Însă mulţi au aptitudini excepţionale, ce trebuiesc valorificate. Este şi cazul a patru eleve din Galaţi, acceptate în celebra organizaţie Mensa. Fie că pictează, scriu sau dansează, fetele o fac aproape de perfecţiune.

Alexandra, Denisa, Loredana şi Ioana sunt patru eleve care la prima vedere nu ar avea multe lucruri în comun. Totuşi, dacă ne uităm atent la fete, numitorul lor comun este inteligenţa nativă. Sunt membre Mensa, ceea ce înseamnă că IQ-ul lor este cu mult peste medie, numărându-se printre cei mai inteligenţi 2% oameni, din populaţie.

Ca parte a Mensa, tinerii au posibilitatea de a fi puşi în legătură cu ceilalţi înscrişi, ceea ce înseamnă că au de învăţat unii de la alţii. Nu oricine poate intra în organizaţie, însă. Sunt aleşi numai cei care, la testul de inteligenţă, obţin un scor mare.

Tinerele îşi doresc să rămână în ţară şi să își continue studiile aici, aproape de familie şi de locurile unde au crescut.

Coronavirus: Un șofer de TIR s-a întors bolnav din Italia! Medicii sunt în alertă... Cum a apărut un bărbat din Cluj la hypermarket! Oamenii au încremenit: „Să mai destindem atmosfera”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x