Antena Căutare

Patru oameni au fost raniti, dupa ce un sofer s-a angajat intr-o depasire pe linia continua

Accident grav langa o comuna din judetul Tulcea. Patru oameni, printre care si un copil de nici doi ani, au ajuns cu rani serioase la spital, dupa ce un sofer s-a angajat intr-o depasire pe linia continua. O mica atingere a fost suficienta ca doua masini sa se rastoarne zeci de metri pe un camp de la marginea soselei.

Dupa ce le-au acordat primul ajutor la fata locului, cele patru echipaje de ambulanta sosite la interventie au dus victimele stabilizate la spital. Un copil de un an si sapte luni a fost ranit destul de grav la picioare. Medicii l-au tinut in brate tot drumul si au incercat sa-l linisteasca.

”Am gasit patru victime dintre care un copil de un an si sapte luni, o fetita, cu traumatism la membrele inferioare, mama lui care prezenta traumatism de coloana. S-a mai gasit o femeie de 20 de ani cu fractura de bazin si un tanar de 22 cu fractura la grezina si suspiciune traumatism cranio-cerebral”, a pecizat Dumitru Valcu, medic la serviciul de ambulanta Tulcea.

Tatal copilului si celalalt sofer au refuzat sa primeasca ingrijiri medicale. La locul accidentului, barbatii le-au explicat politistilor cum s-a intamplat totul. Barbatul care a facut depasirea neregulamentara nu a putut sa-i convinga pe politisti ca vina nu ii apartine.

Victimele au ramas internate in spital pentru recuperare. Autorul depasirii pe linia continua risca dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Incendiu in apropierea lacului Tei, din Capitala: Casa unei batrane a fost facuta scrum... Un politist din Constanta a prins un hot in timp ce se afla in afara programului de lucru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x