Antena Căutare

Incendiu in apropierea lacului Tei, din Capitala: Casa unei batrane a fost facuta scrum

Un incendiu a creat panica printre locuitorii unei zone rezidentiale din apropierea lacului Tei. Patru echipaje de pompieri au intervenit dupa ce casa unei femei a inceput sa arda. Ea a reusit sa se salveze singura, dar mobilierul si mai multe bunuri din locuinta s-au facut scrum.

De la un capat la celalalt, strada unde se afla casa femeii a fost ocupata de autospecialele pompierilor si echipaje de politie. Agentii au blocat accesul pentru a usura interventia..

Ingrijorati ca incendiul s-ar putea raspandi si la locuintele invecinate, pompierii s-au miscat repede si au reusit sa stinga focul in cateva minute. Chiar si asa, flacarile au facut pagube destul de mari.

Femeia si-a revenit din soc cu ajutorul medicilor. Locuieste singura si a incercat sa scape cat mai repede din calea flacarilor.

Pompierii nu au stabilit inca de la ce a pornit incendiul, insa prima varianta pe care o iau in considerare este o soba supraincalzita, pe care se aflau haine la uscat.

Doi copii si bunicul lor au murit spulberati de o masina, in judetul Ilfov... Patru oameni au fost raniti, dupa ce un sofer s-a angajat intr-o depasire pe linia continua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x