Antena Căutare

Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese! Doi muncitori ieseni dorm nestingheriti in timpul programului

Doi muncitori ieseni cred cu tarie in zicala romaneasca. Si-au inceput ziua de lucru cu cateva momente de relaxare pe un trotuar, chiar in spatele Primariei din oras, unde ar fi trebuit sa monteze niste pavele. Cum materialele de constructie s-au dovedit mai comode decat pareau, pe cei doi i-a luat somnul repede. Un trecator revoltat i-a filmat sforaind mai tare decat pickamerele care se auzeau in jurul lor.

Ora 10 dimineata. In spatele Primariei din Iasi este mare galagie. Cativa muncitori repara trotuarele. Cativa! Nu toti. Doi dintre ei... viseaza.

Unul sta intins pe nisip, usor ghemuit, dar aparent precaut. Tine geanta chiar in dreptul capului. Nu ca ar auzi daca cineva ar incerca sa o fure, nici macar pickamerele celorlalti colegi nu ii perturba somnul lin.

La un metru distanta sta comod intins colegul lui, ceva mai inspirat. Omul si-a construit din saci si carpe un culcus numai bun de odihna.

Nici cameramanul amator, nici trecatorii, nici zgomotul facut de colegi nu i-au trezit. Somnorosii au reactionat doar cand au vazut camera de filmat a colegilor nostri.

De dormit, dormeau. Asa ca au inceput scuzele. De ele se ocupa dirigintele de santier.

Ancheta "ROantanamo", invocata de europarlamentari! Parlamentul European recomanda Romaniei sa investigheze in... Concluzie soc pentru istorici: Osemintele domnitorului roman Vlaicu Voda nu se afla in mormantul princiar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x