Antena Căutare

Pe DN1, cel mai aglomerat drum din tara, s-ar putea circula in sens unic

Pana va fi gata Autostrada Bucuresti Brasov, pe Drumul National 1, cel mai aglomerat drum din tara, s-ar putea circula in sens unic. Este insa una dintre solutiile gasite de minister pentru a scapa de coloanele lungi de cativa kilometri care se formeaza in fiecare sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei.

Dupa o zi de chin pe DN1 pentru soferii care au ales sa isi petreaca sarbatorile pe Valea Prahovei, ministrul Administratiei si Internelor a fost intrebat cand va fi rezolvata problema traficului pe aceasta ruta.

"O solutie ar fi sa facem un sens unic intr-o directie si intoarcerea pe alta directie. Poate s-ar mai fluidiza, sase luni, un an de zile", a declarat Radu Stroe.

Solutia ar urma sa fie aplicata pe perioada in care se fac lucrari la Autostrada 3. Ministrul nu a explicat insa care va fi sensul de intors sau pe ce zona ar trebui sa fie aplicata restrictia. Una din variante ar fi ca urcarea spre munte sa se faca pe DN1. Intoarcerea ar putea fi facuta pe o alta ruta, si anume DN1A.

Ideea pare insa greu de pus in aplicare, deoarece pe DN1 exista zeci de localitati cu oameni care isi doresc sa ajunga in bucuresti fara sa ocoleasca zeci sau sute de kilometri. De asemenea, si circulatia intre statiuni, in sens opus, ar fi imposibila. Din aceasta cauza soferii nu au incredere in aceasta varianta.

Pana in prezent insa este singura solutie gasita de autoritati, daca autostrazi nu avem.

Un copil care a cazut de la etajul 6 a fost salvat de la moarte de o perna... Alerta in apropierea stadionului echipei CFR Cluj! Acoperisul unei vile a luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x