Antena Căutare

Alerta in apropierea stadionului echipei CFR Cluj! Acoperisul unei vile a luat foc

Un incendiu izbucnit la acoperisul unei vile de langa stadionul echipei CFR Cluj a creat panica, aseara, printre localnici. Proprietarii si cei doi copii ai lor se uitau la televizor in momentul in care si-au dat seama ca ceva este in neregula. Au fugit in strada si au sunat imediat la 112. Trei autospeciale de pompieri au ajuns la interventie si s-au luptat mai bine de doua ore cu flacarile

Oamenii au apucat doar sa se incalte si sa-si arunce o geaca pe ei. Si-au luat copiii de mana si au fugit in strada. De acolo au vazut ca din acoperisul casei ies flacari.

Au chemat imediat ajutoare. Trei autospeciale cu apa si spuma au ajuns la interventie. Pompierii s-au luptat mai bine de doua ore cu focul, ce coborase deja spre etajul superior al vilei. Ei au fost nevoiti sa se urce cu o scara pana spre acoperis si sa incerce sa il decoperteze. Focul ardea mocnit sub invelisul de smoala.

Speriati ca flacarile s-ar putea extinde si la casele lor, vecinii au iesit cu totii in strada si au urmarit cu sufletul la gura interventia pompierilor. La fel si rudele proprietarilor.

Incendiul ar fi pornit, se pare, de la un scurtcircuit. Casa nu era asigurata.

Pe DN1, cel mai aglomerat drum din tara, s-ar putea circula in sens unic... Un monument vechi de peste un secol a fost furat din centrul orasului Targoviste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x