Antena Căutare

Pe pârtia din Azuga e deja distracție de zile mari! Turiștii au avut parte de o surpriză uriașă

Zăpada aşternută de două zile este şi motiv de bucurie! Dincolo de drumuri blocate, maşinile lovite, omătul aduce şi distracţie!

Zăpada aşternută de două zile este şi motiv de bucurie! Dincolo de drumuri blocate, maşinile lovite, omătul aduce şi distracţie!

Pe pârtia din Azuga s-au făcut deja primele coborâri pe schiuri din acest sezon de iarnă, iar copiii au profitat din plin şi de bulgăreală, dar şi de săniuş.

De la cei mici până la cei mari, pe nailon, săniuţă sau chiar pe schiuri, în Azuga, primii turişti profită deja de iarnă! O vacanţă de toamnă s-a transformat într-o sărbătoare de Crăciun.

Zăpada i-a scos pe pârtii inclusiv pe instructorii de schi. Turiştii care ajung pe Valea Prahovei sunt sfătuiţi să se bucure de zăpadă doar la baza muntelui.

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

Salvamontiştii au închis toate traseele de altitudine din cauza troienelor care pe alocuri sunt de peste un metru.

Astăzi nici instalaţiile de transport pe cablu nu au funcţionat pentru că vântul a suflat cu peste 100 km/oră pe creste şi a viscolit zăpada.

Nu intrați în panică! Ce se întâmplă astazi de la 10:00 în toată țara... Pericolul DISPARIȚIEI omenirii este din ce în ce mai mare! SEMNUL care a apărut după MILIOANE DE ANI!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x