Antena Căutare

10 și 11 noiembrie îți vor decide viața pe termen lung! Cum te influențează luna următoare, în funcție de zodie

Numerologia este știința numerelor și îți înfățișează valoarea simbolică a cifrelor care reprezintă o pulsiune a vieții. Este mai mult decât interesant ce adevăruri poate aceasta să scoată la lumină!

Numerologia este știința numerelor și îți înfățișează valoarea simbolică a cifrelor care reprezintă o pulsiune a vieții. Este mai mult decât interesant ce adevăruri poate aceasta să scoată la lumină!

Cele mai bune zile din luna noiembrie sunt 10 și 11. Romeo Popescu, celebru numerolog, a venit la emisiunea „Prietenii de la 11” pentru a face dezvăluiri incredibile despre ce ne așteaptă în perioada următoare.

„2017 este un an universal 1 și, potrivit acestuia, ce proiecte începem în 2017 ne influențează timp de nouă ani de acum încolo”, a spus Romeo Popescu.

„Este un ciclu transformaționalist. Am recomandat oamenilor să înceapă proiecte care ar putea să meargă bine timp de nouă ani. Zilele de 10 și de 11 noiembrie au o importanță aparte pentru toată lumea, indiferent de zodie.

Horoscopul turcesc nu te minte niciodată! Ce zodie ești, în funcție de ziua în care te-ai născut!

„În ziua 11 a lunii 11, din punct de vedere numerologic, oamenii trebuie să aibă mare grijă la relații și să evite certurile, căci efectele se resimt timp de o lună. Efectele afectează relația și este de dorit să evităm scânteile”, a adăugat numerologul.

Urmărește clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii despre zilele de 10 și 11 noiembrie!

Daniel Iordăchioaie, dezvăluiri fără perdea, la 30 de ani de carieră: "Mi s-au rupt pantalonii! Erau atât de strâmț... "M-au luat căldurile". Florin Ristei, tras la răspundere de Diana: "Ai vreo problemă în legătură cu vârst...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x