Antena Căutare

Pedeapsă pentru taximetriștii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani! Ce a anunțat firma la care lucrează șoferii

Taximetriștii din Galați care au bătut un tânăr de 19 ani chiar de ziua lui vor fi dați afară de la firma de taxi la care lucrau. De asemenea, Primăria Galaţi ia în calcul retragerea licenţei maşinilor care apar în filmarea incidentului.

Pedeapsă pentru taximetriștii care l-au bătut pe tânărul de 19 ani! Ce a anunțat  firma la care lucrează șoferii
taximetristi, galati,

Taximetriștii din Galați care au bătut un tânăr de 19 ani chiar de ziua lui vor fi dați afară de la firma de taxi la care lucrau. De asemenea, Primăria Galaţi ia în calcul retragerea licenţei maşinilor care apar în filmarea incidentului.

Reprezentanţii societăţii au scris pe o reţea de socializare că la nivelul firmei de taximetrie a fost demarată o anchetă şi că cel mai probabil se va renunţa la şoferii suspectaţi că l-au agresat pe tânărul de 19 ani.

„În urma incidentului mediatizat, se desfăşoară o anchetă atât internă, cât şi a organelor abilitate. Cum scuzele în astfel de situaţii sunt de prisos, vă asigurăm că vor fi aplicate cele mai aspre măsuri, mai exact eliminarea din firmă. Pe această cale, dorim să vă aducem la cunostinţă că Samataxi are ca angajaţi doar personalul din dispecerat, şoferii fiind angajaţi ai colaboratorilor”, au precizat reprezentanţii firmei de taximetrie din Galaţi.

Pe de altă parte, reprezentanţii municipalităţii gălăţene au declarat că se ia în calcul retragerea licenţelor tuturor maşinilor care apar în imaginile video.

„În urma incidentului din dreptul intrării la plaja Brateş, din data de 7 aprilie, în urma căruia un tânăr a fost bătut cu bestialitate de către mai mulţi taximetrişti care s-au anunţat printr-un cod de urgenţă, ştiut numai de ei, vă anunţ că voi purta discuţii cu colegii din conducerea Primăriei şi cu domnul primar astfel încât licenţele taxiurilor implicate să fie anulate, urmând să facem demersurile legale prin adresă către Autoritatea Rutieră Română pentru anularea atestatelor de taximetrişti ale celor implicaţi în evenimentul crud care se putea transforma foarte uşor în crimă cu atât mai mult cu cât un timp, tânărul a fost bătut exact pe liniile de cale ferată”, a scris pe Facebook viceprimarul oraşului Galaţi, Picu Apostol Roman.

Zilele trecute, tânărul de 19 ani a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. La un moment dat, între taximetrist şi client ar fi izbucnit un conflict spontan, iar taximetristul a cerut ajutorul colegilor, prin staţie.

Un grup de 6-7 şoferi a ajuns la faţa locului şi l-au agresat pe tânăr, bătaia fiind surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum tânărul este trântit la pământ, apoi lovit cu pumnii şi picioarele. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale după agresiunea suferită.

Accident cumplit în Sebeș! Doi bărbaţi au murit pe loc. Atenție, imagini tulburătoare - Video... Video! O elevă din Botoșani a fost bătută crunt și umilită de către o colegă. Motivul este halucinant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x