Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ei sunt taximetriștii agresori, care l-au lovit cu sânge rece pe tânărul de 19 ani din Galați

Poliţiştii au identificat cinci bărbaţi care ar fi participat la agresiunea asupra tânărului de 19 ani. Patru dintre taximetrişti sunt acuzaţi că l-au bătut, iar unul că i-a sustras telefonul.

Potrivit IPJ Galaţi, în urma cercetărilor, au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, patru fiind acuzaţi că l-au bătut pe tânăr, iar al cincilea că i-ar fi sustras telefonul mobil.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate.

Recent, tânărul de 19 ani a organizat o petrecere de ziua sa, iar spre dimineaţă a chemat un taxi pentru a ajunge acasă. La un moment dat, între taximetrist şi client ar fi izbucnit un conflict spontan. Atunci, taximetristul ar fi cerut ajutorul colegilor săi, prin staţie. Un grup de 6-7 şoferi a ajuns imediat unde se afla taxiul cu tânărul de 19 ani, iar şoferii s-au năpustit asupra acestuia. Bătaia a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă. Pe imagini se vede cum tânărul este trântit la pământ, apoi lovit cu pumnii şi picioarele.

Iniţial, a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere au fost extinse cercetările pentru furt şi distrugere.

În urma loviturilor, tânărul a ajuns la spital cu multiple traumatisme. Medicii au stabilit că pacientul are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale după agresiunea suferită.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro