Antena Căutare

Pelerinaj cu multe infractiuni, pe Dealul Patriarhiei din Capitala

Hoti de obiecte bisericesti, falsi calugari, comercianti ambulanti, cersetori si sute de mii de pelerini. Acesta e tabloul celor cinci zile de pelerinaj din Capitala. Fortele de ordine au fost puse la grea incercare. Au dat zeci de amenzi, au gonit cersetorii, insa, in zadar. Toti se intorc la locurile lor.

In cele cinci zile de pelerinaj, fortele de ordine s-au luptat cu pelerinii nervosi, comerciantii ambulanti, hotii si cersetorii. Si au avut mult de munca.

"Am recuperat 50 de obiecte de cult furate de miercuri si pana in prezent. Primul caz a fost inregistrat chiar miercuri", a declarat un reprezentat al Politiei Capitalei.

Furtul la pelerinaje e ceva obisnuit. Hotii profita de aglomeratie si fura de la tarabele unde sunt expuse obiecte. Comerciantii se trezesc, in fiecare an, cu mai putine cruciulite si icoane.

Zeci de copii au prins politistii. Chiar in prima zi de pelerinaj au retinut trei minore. Fetele ascundeau obiectele furate in panza in care tineau inveliti bebelusii. Un alt minor, pus de unchiul sau sa stea la panda, in timp de acesta fura icoane, a fost retinut.

Iar asta nu e tot. Politistii au retinut si un pelerin prins cu 30 de kilograme de cupru furat, o persoana care facea scandal propovaduind apocalipsa si cu calugar fals care pretindea ca vinde mir adus de la Ierusalim.

O profesoara din Bucuresti a fost prinsa beata la volan ... Dovlecii au umplut tarabele din Romania! Vanzarile au crescut de Halloween...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x