Antena Căutare

Pensiile vin mai devreme în decembrie 2019? Anunțul oficial făcut de ministrul Muncii

Anunț de maximă importanță pentru pensionarii din România! Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat când vine pensia, în luna decembrie 2019!

Pensiile vin mai devreme în decembrie 2019? Anunțul oficial făcut de ministrul Muncii Galerie
Când vin pensiile, în decembrie 2019! Anunțul oficial

Toți pensionarii din România se întreabă dacă vine pensia mai devreme în decembrie 2019, căci toată lumea dorește să se pregătească din timp pentru sărbători.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a oferit recent detalii despre data când vine pensia în decembrie 2019 și dacă pensia vine mai devreme pentru pensionarii români.

CÂND VINE PENSIA ÎN DECEMBRIE 2019

Întrebată dacă pensiile vor veni mai devreme în decembrie 2019 decât în lunile precedente, dat fiind faptul că este luna sărbătorilor, Violeta Alexandru a declarat că are în vedere ca pensiile să fie livrate la termen.

Pensiile vin mai devreme în decembrie 2019? Anunțul oficial făcut de ministrul Muncii

Când vin pensiile, în decembrie 2019! Anunțul oficial

Când vin pensiile, în decembrie 2019! Anunțul oficial

„Să știți că sunt foarte atentă să nu se depășească niciun termen. Lucrez strâns cu echipa Casei Naționale de Pensii, în condițiile în care, din păcate, președintele Casei de Pensii întârzie să apară la serviciu pentru a putea genera schimbările de conducere de care aș fi avut nevoie pentru a putea face o planificare mai buna. Sunt foarte atentă la aceste aspecte. Nu se va întârzia nicio pensie.

Sunt în contact direct și foarte atentă să nu existe asemenea situații. În acest moment, sunt informată cu privire la parcurgerea tuturor pașilor în vederea procesării etapelor pentru livrarea pensiilor atât pe card cât și la domiciliu și astăzi nu am niciun motiv de îngrijorare. Vreau doar să asigur că sunt foarte atentă la acest subiect. Ne vom ține de un calendar foarte strict astfel încât pensionarii să își primească pensiile”, a spus Alexandru, conform celor de la digi24.ro.

În anii anteriori, pensiile au venit mai devreme, dat fiind faptul că decembrie este o lună scurtă, în care sunt multe sărbători. Perioada de încasare a drepturilor din pensie este cuprinsă între 1 și 15 ale lunii, pentru cei care încasează la domiciliu.

Tichete de masă cu valoare majorată la 20 de lei. Proiectul intră la aprobare în Parlament... Lovitură dură pentru supraviețuitorii de la Colectiv! Ce au anunțat autoritățile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x