Căutare Live

Lovitură pentru cei care au rate la bănci, chiar înainte de sărbători! Toți românii cu credite sunt vizați

Lovitură grea pentru români cu credite bancare, chiar cu puțin timp înainte de sărbători! Ce se întâmplă cu ratele în perioada următoare, conform celor de la Banca Națională a României?

Anunțul făcut de Banca României despre indicele ROBOR afectează toți românii cu credite

Banca Națională a României a publicat, astăzi, în data 9 decembrie 2019, nivelul la care a ajuns indicele ROBOR, cel ce influențează valoarea ratelor și creditelor făcute de români.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care sunt calculate dobânzile la majoritatea creditelor în lei, a stagnat la 3,05%, dar ROBOR la 6 luni a crescut, potrivit datelor publicate, luni, de Banca Naţională a României (BNR).

Vineri, ROBOR la 3 luni a scăzut de la 3,06% la 3,05%. Luni, acest indice a stagnat.

Lovitură pentru cei care au rate la bănci, chiar înainte de sărbători! Toți românii cu credite sunt vizați

Anunțul făcut de Banca României despre indicele ROBOR afectează toți românii cu credite

Indicele ROBOR afectează ratele românilor

ROBOR la 6 luni a crescut de la 3,11% la 3,12%.

ROBOR (Romanian Interbank Offer Rate) este rata medie a dobânzii la care se împrumută, între ele, instituţiile bancare din România, în lei, iar evoluţia sa este legată, în principal, de nivelul de lichiditate existent în piaţă.

BNR a publicat, la începutul lunii mai, indicele de referinţă trimestrial pentru creditele acordate consumatorilor (IRCC), care va înlocui ROBOR în calculul dobânzilor la majoritatea creditelor în lei. Valoarea acestuia, pentru al doilea trimestru din 2019, a crescut la 2,66%, de la 2,63% în T1 2019, informeză cei de la news.ro.

Țiriac a fost detronat! Fostul tenismen nu mai e cel mai bogat om din România! Cine l-a întrecut... Românii cu copii primesc ajutor de la stat! Care este singura condiție...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri