Antena Căutare

Pentru că românul e gurmand! Preparate realizate fără foc, prezentate cu fast

A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju.

A venit vremea grătarelor! Dar până de 1 mai, ce-ar fi să încercăm şi bucatele preparate fără foc? Spaghete din dovleac sau tagliade din morcov cu sos de caju.

Sunt doar câteva bunătăţile sănătoase care se fac uşor, fără să fie puse pe aragaz. O gospodină pricepută şi un bucătar iscusit le-au făcut o demonstraţie reporterilor Observator.

De trei ani, Gergeta Vărzaru a renunţat la carne. Are 79 de ani şi mănâncă hrană rece. A făcut cursuri de gătit, iar acum este expert în bucătăria fără foc. Găteşte de toate. Şi nu-i greu deloc. Trebuie doar să ştii cum să combini ingredientele ca să mănânci pe săturate.

Pastele nu sunt făinoase. Sunt din dovlecel crud trecut printr-o maşină specială. Iar combinate cu sosul salsa au un gust deosebit. La fel de gustoase sunt şi tagliatelele de morcov şi dovleac cu sos de acaju şi ciuperci.

Vezi AICI materialul realizat de colegii de la Observator!

TRAGEDIE! Tânărul entuziasmat că a ajuns la mare pentru prima dată, care a dispărut în adâncuri, a fost găsit... Scorpionii vor avea o zi excelentă! Horoscopul zilei de luni, cu Andreea Joița...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x