Antena Căutare

Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru. S-a trecut cu mult peste limită!

Un studiu prezentat de revista Jama Pediatrics arată că majoritatea copiilor între doi și trei ani petrec mai mult de șapte ore pe săptămână în fața ecranelor, tabletelor și telefoanelor, iar factorul care îi influențează cel mai mult sunt mamele lor.

Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru. S-a trecut cu mult peste limită!
Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru.

Timpul maxim recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii este de o oră pe zi, adică șapte ore săptămânal. Studiul arată că 80% dintre copiii de doi ani şi 95% dintre copiii de trei ani au întrecut pragul limită.

Aproximativ 3.600 de copii au reprezentat eşantionul de studiu pentru canadieni având la bază un studiu condus între 2011 şi 2014, în care mamele au declarat orele petrecute în faţa ecranelor de ele şi copiii lor.

Mamele sunt factorul principal de influență al copiilor, iar comportarea acestora față de mediul digital depinde exclusiv de cât de pasionate sunt femeile de telefoane și de tehnologie. Mai mult, îngrijirea la domiciliu și nu la o creșă în comunitate cu alți copii duce la digitalizarea celor mici.

Un nou caz Sorina. Fetiță de șapte ani, luată cu forța din spital: ”Mi-au răpit-o. Trăia cu spaima că va fi luată de fam... A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x