Antena Căutare

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

Cinci pisoi abandonaţi au fost găsiţi adăpostiţi sub un câine maidanez, care i-a protejat de frig. Adăpostul de animale care i-a găzduit a primit zeci de cereri de adopţie de pe tot continentul.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică. Galerie
O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cățelușa a fost găsită acoperită de zăpadă, la minus 3 grade Celsius, în vârstă de doi ani, câinele a încălzit cu trupul ei cinci pisoi negri. Atât cățelușa, cât și cei cinci pisoi au fost duși la adăpost, unde s-au încălzit și s-au refăcut.

„Pisoii nu ar fi supravieţuit frigului iernii din Canada fără ajutorul acestei căţeluşe”, a spus directoarea adăpostului.

Modul în care cățelușa Serenity şi pisoii în vârstă de cinci săptămâni s-au întâlnit rămân un mister, însă afecţiunea căţeluşei pentru aceștia a rămas neschimbată, chiar şi după ce au ajuns la adăpost.

A salvat cinci vieți! O cățelușă acoperită de zăpadă, la -3 grade Celsius, adăpostea cinci pui de pisică.

O cățelușă adăpostea cinci pui de pisică

Cazul celor șase animăluțe a fost relatat pe reţelele de socializare, iar peste 30 de persoana s-au oferit să îi adopte.

Pentru toate mamele care au copii sub cinci ani! Acest obicei distruge sănătatea micuțului vostru. S-a trecut cu mult pe... Gheorghe Dincă se bucură în pușcărie! INML, concluzii tranșante despre fragmentele osoase descoperite: „Nu prezintă lezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x